Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €50,00

Wat is minerale make-up?
Minerale make-up is 100% natuurlijk, dierproefvrij en het sluit in tegenstelling tot ''normale" make-up de poriën niet af, erg lief voor de huid dus! Daarnaast is het vrij van onder andere ingrediënten als parfum, alcohol en kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Doordat er gebruik wordt gemaakt van pure mineralen en natuurlijke grondstoffen, is de kans op allergische reacties zéér minimaal.

De voordelen van minerale make-up
Er zijn veel belangrijke voordelen van minerale make-up! Doordat er geen schadelijke stoffen in verwerkt zijn is de kans op allergieën en irritaties zéér klein. Minerale make-up is geschikt voor ieder huidtype, dus ook voor mensen met een erg gevoelige huid. Daarnaast sluit het de natuurlijke huid poriën niet af en zorgt de zachte en fijne textuur ervoor dat het fijn en licht aanvoelt op de huid. Minerale make-up blijft lang houdbaar, is zuinig in gebruik en is niet op dieren getest.

 

Welke ingrediënten zitten er in minerale make-up?
N.I.Q Naturals gebruikt zo min mogelijk ingrediënten zodat de minerale make-up zo zuiver mogelijk blijft. De ingrediënten van ieder product kun je vinden in de beschrijving van het product!