top of page

Minerale Concealer

Minerale Concealers

De minerale concealers zijn in de vorm van poeders. Wanneer de mineralen zich samen smelten met jouw natuurlijke huidoliën, geeft dit een prachtige egale look! Daarnaast biedt een minerale make-up veel voordelen. De minerale make-up van N.I.Q Naturals wordt gemaakt van de meest natuurlijke ingrediënten waardoor jouw huid niet hoeft te leiden onder onnodige chemicaliën. De poriën worden niet afgesloten. Hierdoor krijg je niet het idee dat jouw huid niet meer kan ademen. De make-up van N.I.Q Naturals is vegan en niet op dieren getest. ♡
 

Hoe breng ik een minerale concealer aan?


Een minerale concealer kun je het beste aanbrengen met een concealer kwast. Deze neemt de concealer namelijk perfect op!

  • Strooi een kleine hoeveelheid poeder in de deksel.

  • Neem met een draaiende beweging de poeder op in de concealer kwast.

  • Begin bij het gebied dat de meeste dekking nodig heeft en masseer met een draaiende beweging de concealer in. Zo smelten de mineralen namelijk samen met je eigen natuurlijke huid oliën.

  • Wanneer gewenst kun je meerdere lagen concealer aanbrengen om de dekking te verhogen. Je kunt het beste meerdere dunne lagen aanbrengen dan in één keer een dikke laag.

  • Voilà! Je kan over de concealer altijd nog een foundation aanbrengen, maar dit hoeft natuurlijk niet!

bottom of page