top of page

Minerale Foundation

Minerale foundations


De minerale foundations zijn in de vorm van poeders. Wanneer de mineralen zich samen smelten met jouw natuurlijke huidoliën, geeft dit een prachtige egale look! Daarnaast biedt een minerale make-up veel voordelen. De minerale make-up van N.I.Q Naturals wordt gemaakt van de meest natuurlijke ingrediënten waardoor jouw huid niet hoeft te leiden onder onnodige chemicaliën. De poriën worden niet afgesloten. Hierdoor krijg je niet het idee dat jouw huid niet meer kan ademen. De natuurlijke foundation helpen om huidoneffenheden te maskeren zoals: littekens, puistjes en verkleuringen.

We hebben vijf verschillende natuurlijke foundations. Mocht je niet helemaal zeker zijn welke kleur het beste bij jou past? Kies dan voor de testers!

Hoe breng ik een minerale foundation aan?


Een natuurlijke foundation kun je het beste aanbrengen met een kabuki kwast. Deze neemt de foundation namelijk perfect op!

  • Strooi een kleine hoeveelheid poeder in de deksel.

  • Neem met een draaiende beweging de poeder op in de kabuki kwast.

  • Begin bij het gebied dat de meeste dekking nodig heeft en masseer met een draaiende beweging de foundation in. Zo  smelten de mineralen namelijk samen met je eigen natuurlijke huid oliën.

  • Wanneer gewenst kun je meerdere lagen foundation aanbrengen om de dekking te verhogen. Je kunt het beste meerdere dunne lagen aanbrengen dan in één keer een dikke laag.

  • Voilà! Om je foundation meer te fixeren gebruik je de minerale finishing poeder. Je make-up blijft de hele dag prachtig zitten.

De make-up van N.I.Q Naturals is vegan en niet op dieren getest. ♡

Natuurlijke Make-up kopen
 

N.I.Q Naturals verkoopt natuurlijke make-up voor gezicht, ogen en lippen. Heb je een vraag of wil je graag advies? Neem vrijblijvend contact op via de chat of het contactformulier.
 

bottom of page